top of page

Video

Se nogle af de mange aktiviteter vi har i klubben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søndag d. 18. juni 2023 gennemførte Malik sin første af årets to legedage. Formålet med legedagene er at træne medlemmernes fortrolighed med kajakkerne, så alle har rutine i at kunne hjælpe både sig selv og en makker, hvis uheldet er ude, og en eller flere kajakker kæntrer.

Vejret var med os: Svag vind, solskin og en nådig vandtemperatur. Der blev øvet ”hælredning” med makker, selvredning med og uden pagajflyder, og der blev øvet andre mere eller mindre anerkendte metoder, til stor moro for deltagerne. Enkelte fik også støvet rullefærdighederne af.

Fire nyere malikker gennemførte Malikprøven i fin stil, og er nu klar til at deltage i klubbens længere sejlture. På vej til prøven, lod formand Hans og instruktør Birgitte sig kæntre, og så måtte aspiranterne ellers demonstrere, at de havde styr på redningsprocedurerene. Det havde de!

Opsummerende: Omkring 20 medlemmer af Malik fik øvet forskellige redningsmetoder grundigt. Vi havde en lærerig dag med en god blanding af alvor og spas. Vi fik inspiration til små forbedringer af vores grej og vi fik grinet en masse. Til overflod havde et par af klubbens medlemmer taget hjemmebagt kage med til os alle. Det var en god overraskelse.

Vandretur med guide i Skånemosen, en rigtig god tur i godt vejr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så er der lidt fra Torsdagssejlads.

 

 

 

bottom of page